Steun ons

Vind jij het belangrijk dat kinderen bij de sportclub en op school in een positief klimaat terecht komen? Zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen, minder snel afhaken, minder met incidenten worden geconfronteerd en betere coaches / docenten krijgen? En juist de goede levenslessen meekrijgen voor later? Steun dan stichting Positief Coachen. Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren:

Doe een donatie

Ben je een particulier en wil je ons steunen? Hier komt binnenkort de mogelijkheid om via iDeal een donatie aan de stichting te doen. Zo kan iedereen die ons wil steunen gemakkelijk een bedrag overmaken! Het is een cliché maar het is wel zo: alle kleine beetjes helpen.

Maak een project mogelijk

Ben je van een fonds, overheidsinstantie, bedrijf, e.d.? En wil je dat een bepaalde sportclub een campagne kan draaien om aan een positief klimaat te werken? Of sportclubs in een bepaalde gemeente of in een specifieke tak van sport? Doe dan een donatie aan de Positief Coachen Foundation   

Zet je vakkennis in

Ben je een professional? En wil je jouw vakmatige kennis en ervaring inzetten? Positief Coachen is een beweging van maatschappelijk betrokken professionals. Zij zetten zich om-niet in. Wil je ook meedoen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bellen (vanuit Nederland 085 – 773 17 08, vanuit Vlaanderen 0031 85 – 773 17 08) of mailen via onderstaand formulier.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Samen werken we aan een positief klimaat bij sportclubs en – met de metafoor van de sport – bij scholen

X