afgelopen_8_1200px
winnen_4_1200px
winnen_5_1200px
winnen_10_1200px
afgelopen_11_1200px
afgelopen_13_1200px
winnen_8_1200px

‘Sportief Opvoeden’

De lezing voor álle ouders ‘Sportief Opvoeden‘ is een lezing over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport en ook thuis en op school. Dat je zoon of dochter zich optimaal kan ontwikkelen en dus goed gaat presteren. De spreker is Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen. Samen met een groep acteurs trekt hij het hele land door. 

Deze theatrale lezing is voor álle ouders. Ewald brengt het verhaal vanuit de sport. En dat spreekt zo’n beetje iedereen aan! Het helpt ook om te zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Maar ouders kunnen van de sport veel opsteken dat je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind. Zodat het ook thuis en rond school beter gaat!

Opmerkelijk verhaal

Het verhaal dat Ewald brengt is zeer opmerkelijk. In de sport doen ouders (onbewust en onbedoeld) dingen waardoor het juister slechter gaat! Dat is natuurlijk bizar… En eigenlijk zie je het rond school en thuis ook terug. ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten.

Bijzondere vorm

De lezing is inhoudelijk dus heel interessant. Maar ook gegoten in een bijzondere vorm. Niet alleen omdat Ewald met veel energie en passie zijn verhaal brengt. Maar ook omdat hij vaak acteurs meeneemt waarmee hij in het theater staat (waaronder ook kinderen). Hij geeft namelijk niet alleen lezingen maar ook theatervoorstellingen: voor ouders, voor sportclubs en voor bedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Mogelijk komt de lezing ook bij jou in de buurt! Houd de uitingen van de school, de gemeente, het CJG, etc. goed in de gaten.

Ben je van zo’n organisatie en wil je de theatrale lezing boeken?
Neem dan contact op!

Lezing voor alle ouders

Vertel anderen over deze lezing voor ouders!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Over de spreker

Ewald van Kouwen is in Nederland tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie geweest als woordvoerder van de Consumentenbond.

Sinds 2009 is hij aanvoerder van Positief Coachen. Hij geeft theatervoorstellingen, waar al 100.000 (!) mensen op af zijn gekomen die zeer enthousiast zijn. Deze voorstellingen worden in Nederland omarmd door sportkoepel NOC*NSF en 42 sportbonden.

Als gezicht van Positief Coachen geeft hij ook lezingen buiten het theater, zoals in sportkantines, op scholen, bij bedrijven en tijdens congressen.

Tot slot geeft hij leiding aan de professionele workshopleiders die in Nederland én Vlaanderen sportclubs ondersteunen om de prestaties te verbeteren en de vereniging te versterken.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Follow

Met elkaar zorgen we dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en dus goed gaan presteren

Volg Positief Coachen via:

© Copyright Positief Coachen