afgelopen_8_1200px
winnen_4_1200px
winnen_5_1200px
winnen_10_1200px
afgelopen_11_1200px
afgelopen_13_1200px
winnen_8_1200px

‘Ouders in de Sport’

De lezing voor ouders ‘Ouders in de Sport‘ gaat over hoe jij als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dat je zoon of dochter zich optimaal kan ontwikkelen en dus goed gaat presteren. De spreker is Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen. Samen met een groep acteurs trekt hij het hele land door. 

Deze theatrale lezing voor ouders van jeugdleden van sportclubs vindt dan ook vaak plaats in kantines van verenigingen, soms in bijvoorbeeld aula’s van scholen.

Over wat je zegt aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd. Wat je roept langs de kant als het echt ergens om gaat. En wat je zegt in de auto na een verloren uitwedstrijd.

Opmerkelijk verhaal

Het verhaal dat Ewald brengt is zeer opmerkelijk. In de sport doen ouders (onbewust en onbedoeld) dingen waardoor het juist slechter gaat met hun kind! En dat is natuurlijk bizar… ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten.

Bijzondere vorm

De lezing is inhoudelijk dus heel interessant. Maar ook gegoten in een bijzondere vorm. Niet alleen omdat Ewald met veel energie en passie zijn verhaal brengt. Maar ook omdat hij vaak acteurs meeneemt waarmee hij in het theater staat (waaronder ook kinderen). Hij geeft namelijk niet alleen lezingen maar ook theatervoorstellingen: voor ouders, voor sportclubs en voor bedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Mogelijk komt de lezing ook naar de sportclub van jouw kind. Houd de uitingen van de vereniging goed in de gaten.

Ben je van een sportclub en wil je de theatrale lezing boeken?
Neem dan contact op.

Ouders in de Sport

Vertel anderen over deze lezing voor ouders van sportende kinderen!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Over de spreker

Ewald van Kouwen is in Nederland tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie geweest als woordvoerder van de Consumentenbond.

Sinds 2009 is hij aanvoerder van Positief Coachen. Hij geeft theatervoorstellingen, waar al 100.000 (!) mensen op af zijn gekomen die zeer enthousiast zijn. Deze voorstellingen worden in Nederland omarmd door sportkoepel NOC*NSF en 42 sportbonden.

Als gezicht van Positief Coachen geeft hij ook lezingen buiten het theater, zoals in sportkantines, op scholen, bij bedrijven en tijdens congressen.

Tot slot geeft hij leiding aan de professionele workshopleiders die in Nederland én Vlaanderen sportclubs ondersteunen om de prestaties te verbeteren en de vereniging te versterken.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Follow

Met elkaar zorgen we dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en dus goed gaan presteren

Volg Positief Coachen via:

© Copyright Positief Coachen