‘Ouders in de sport’

Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind? Dat jouw zoon of dochter zich optimaal kan ontwikkelen en dus goed gaat presteren? Daarover gaat de lezing voor ouders ‘Ouders in de sport‘. De spreker is Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen.

Heel concreet

Over wat je zegt aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd. Wat je roept langs de kant als het echt ergens om gaat. En wat je zegt in de auto na een verloren uitwedstrijd.

Opmerkelijk verhaal

In de sport doen we met z’n allen (onbewust en onbedoeld) dingen waardoor het juist slechter gaat met de kinderen! En dat is natuurlijk bizar… ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten.

Bijzondere vorm

Ewald brengt zijn verhaal met veel energie en passie, en vertelt leuke anekdotes. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat hij ook in het theater staat. Hij geeft namelijk ook voorstellingen: voor ouders , voor sportclubs  en voor bedrijven 

Nieuwsgierig geworden?

Mogelijk komt de lezing ook bij jou in de buurt. Houd de lokale uitingen goed in de gaten.
Bekijk hier vast het filmpje waarin een lezing wordt aangekondigd (1,5 min.)!

Ben je van een organisatie en wil je de  lezing boeken? Vraag dan een vrijblijvende offerte  aan!

Over de spreker

Ewald van Kouwen is in Nederland tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie geweest als woordvoerder van de Consumentenbond.

Sinds 2009 is hij aanvoerder van Positief Coachen. Hij geeft theatervoorstellingen, waar al 100.000 (!) mensen op af zijn gekomen die zeer enthousiast zijn. Deze voorstellingen worden in Nederland omarmd door sportkoepel NOC*NSF en 42 sportbonden.

Als gezicht van Positief Coachen geeft hij ook lezingen buiten het theater, zoals in sportkantines, op scholen, bij bedrijven en tijdens congressen.

Tot slot geeft hij leiding aan de professionele workshopleiders die in Nederland én Vlaanderen sportclubs ondersteunen om de prestaties te verbeteren en de vereniging te verste

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Samen werken we aan een positief klimaat bij sportclubs en – met de metafoor van de sport – bij scholen