afgelopen_8_1200px
winnen_4_1200px
winnen_5_1200px
winnen_10_1200px
afgelopen_11_1200px
afgelopen_13_1200px
winnen_8_1200px

‘Vrijwilligers in de Sport’

De lezing ‘Vrijwilligers in de Sport‘ gaat over hoe trainers en coaches de prestaties kunnen verbeteren en bestuurs- en commissieleden de club kunnen versterken. De spreker is Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen. Samen met een groep acteurs trekt hij het hele land door.

Deze theatrale lezing is dus voor trainers en coaches en bestuurs- en commissieleden bij sportclubs en vindt dan ook vaak plaats in kantines van verenigingen; soms wijkt een sportclub uit naar de aula van een school.

Over wat je zegt als coach vlak voor een spannende wedstrijd. Wat je doet als trainer als de training voor geen meter loopt. En hoe je als bestuurder met blèrende ouders langs de kant omgaat.

Opmerkelijk verhaal

Het verhaal dat Ewald brengt is zeer opmerkelijk. In de sport doen mensen (onbewust en onbedoeld) dingen waardoor het juist slechter gaat! ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten.

Bijzondere vorm

De lezing is inhoudelijk dus heel interessant. Maar ook gegoten in een bijzondere vorm. Niet alleen omdat Ewald met veel energie en passie zijn verhaal brengt. Maar ook omdat hij vaak acteurs meeneemt waarmee hij in het theater staat (waaronder ook kinderen). Hij geeft namelijk niet alleen lezingen maar ook theatervoorstellingen: voor ouders, voor sportclubs en voor bedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Mogelijk komt de lezing ook naar jouw sportclub! Houd de uitingen van de vereniging goed in de gaten.

Ben je van een sportclub en wil je de theatrale lezing boeken?
Neem dan contact op!

Lezing voor sportvrijwilligers

Vertel anderen over deze lezing voor vrijwilligers bij sportclubs!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Over de spreker

Ewald van Kouwen is in Nederland tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie geweest als woordvoerder van de Consumentenbond.

Sinds 2009 is hij aanvoerder van Positief Coachen. Hij geeft theatervoorstellingen, waar al 100.000 (!) mensen op af zijn gekomen die zeer enthousiast zijn. Deze voorstellingen worden in Nederland omarmd door sportkoepel NOC*NSF en 42 sportbonden.

Als gezicht van Positief Coachen geeft hij ook lezingen buiten het theater, zoals in sportkantines, op scholen, bij bedrijven en tijdens congressen.

Tot slot geeft hij leiding aan de professionele workshopleiders die in Nederland én Vlaanderen sportclubs ondersteunen om de prestaties te verbeteren en de vereniging te versterken.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Follow

Samen werken we aan betere prestaties en sterkere clubs

Volg Positief Coachen via:

© Copyright Positief Coachen