‘Vrijwilligers in de Sport’

De lezing ‘Vrijwilligers in de Sport‘ gaat over hoe trainers en coaches de prestaties kunnen verbeteren en bestuurs- en commissieleden de club kunnen versterken. De spreker is Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen.

Vertel anderen over deze lezing voor vrijwilligers bij sportclubs!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Heel concreet

Over wat je zegt als coach vlak voor een spannende wedstrijd. Wat je doet als trainer als de training voor geen meter loopt. En hoe je als bestuurder met blèrende ouders langs de kant omgaat.

Opmerkelijk verhaal

In de sport doen we met z’n allen (onbewust en onbedoeld) dingen waardoor het juist slechter gaat met de kinderen! En dat is natuurlijk bizar… ‘Klap het om’ en je ziet direct de resultaten.

Bijzondere vorm

Ewald brengt zijn verhaal met veel energie en passie, en vertelt leuke anekdotes. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat hij ook in het theater staat. Hij geeft namelijk ook voorstellingen: voor ouders, voor sportclubs en voor bedrijven.

Nieuwsgierig geworden?

Mogelijk komt de lezing ook bij jou in de buurt. Houd de lokale uitingen goed in de gaten.
Bekijk hier vast het filmpje waarin een lezing wordt aangekondigd!

Ben je van een organisatie en wil je de lezing boeken? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op!

Over de spreker

Ewald van Kouwen is in Nederland tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie geweest als woordvoerder van de Consumentenbond.

Sinds 2009 is hij aanvoerder van Positief Coachen. Hij geeft theatervoorstellingen, waar al 100.000 (!) mensen op af zijn gekomen die zeer enthousiast zijn. Deze voorstellingen worden in Nederland omarmd door sportkoepel NOC*NSF en 42 sportbonden.

Als gezicht van Positief Coachen geeft hij ook lezingen buiten het theater, zoals in sportkantines, op scholen, bij bedrijven en tijdens congressen.

Tot slot geeft hij leiding aan de professionele workshopleiders die in Nederland én Vlaanderen sportclubs ondersteunen om de prestaties te verbeteren en de vereniging te versterken.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Samen werken we aan een positief klimaat bij sportclubs en – met de metafoor van de sport – bij scholen

© Copyright Positief Coachen