Arnhem

maandag 30 maart 2020

Deze uitvoering van de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’ voor ouders is ‘uitverkocht’. Maar je kunt je hier wel aanmelden voor de wachtlijst!

  • Als er plekken vrijkomen, krijg je alsnog de kans om vrijkaartjes te bestellen.
  • Als er veel animo is, komt er mogelijk een tweede uitvoering.

En heb je kinderen in groep 7 of 8 van de basisschool of op de middelbare school? Dan mag je die (pre)pubers meenemen, zodat jullie de voorstelling samen kunnen beleven!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat deze theatervoorstelling.

In de voorstelling, met een lach en een traan, komen allerlei herkenbare situaties voorbij waar je als vader of moeder mee te maken krijgt!

Deze theatervoorstelling is leuk en interessant voor mensen met kinderen in de leeftijd van de basisschool en in de leeftijd van de middelbare school.

Als je wilt, kun je het samen met je kind beleven! Gezien de situaties die in de voorstelling voorkomen, moet je zoon of dochter wel 10 / 11 jaar of ouder zijn (namelijk groep 7 of 8, of middelbare school).

Ook trainers / coaches bij sportclubs en vertegenwoordigers van scholen zijn bij deze uitvoering van harte welkom!

Een kaartje kost normaal €17,50, maar dit keer is het gratis (dankzij Sportbedrijf Arnhem).

Wel vragen we je om je van te voren aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. En vol is vol!

De inloop is vanaf 19.30 uur. De voorstelling zelf is van 20.00 tot 21.15 uur (zonder pauze).

Deze uitvoering is in de grote zaal van het Stadstheater Arnhem (Velperbinnensingel 10). Klik hier voor de routebeschrijving.

Maarten probeert een andere aanpak uit: hij doet zijn best om het richting zijn oudste zoon Sander wat positiever te doen. Thuis, bij de sportclub en ook rond de school van Sander. Want dat wordt daar van de ouders verwacht.

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk… De spanning tussen Maarten en zijn oudste zoon loopt dan ook steeds hoger op. En de verkering van Sander heeft nou ook niet echt een goede invloed.

Bij zijn jongste zoon, Mathijs, lukt het wel! Maar ja, die is pas tien…

En bij de coaches op de sportclub en de leraren op de school ziet Maarten dat zij het ook niet zo makkelijk vinden om het positiever te doen!

Deze theatervoorstelling is van de makers van o.a. ‘Wel winnen, hè!‘ (waar 100.000 mensen van genoten hebben!) en ‘Dat schiet lekker op zo!‘ (die momenteel gespeeld wordt bij sportclubs): stichting Positief Coachen.

De reacties op de voorstellingen zijn zeer enthousiast. De bezoekers geven gemiddeld een 8, blijkt uit onafhankelijk onderzoek. ‘Zo grappig!’. ‘Heel herkenbaar!’.

De beide zonen worden afwisselend gespeeld door talentvolle jeugdige acteurs, met vaak al een ruime ervaring in het theatervak.

Ewald van Kouwen vertolkt de rol van vader. Hij speelt al tien jaar in de theatervoorstellingen van de stichting Positief Coachen.

Na afloop kun je – voor slechts €5 – het gelijknamige boekje kopen, met de tips uit de voorstelling.

Ook krijg je – als je dat wilt – na de voorstelling regelmatig een kort filmpje in de mail. Het verhaal loopt door in een videofeuilleton!

Deze uitvoering wordt georganiseerd door Sportbedrijf Arnhem.

Als je vragen hebt, kun je het theatergezelschap mailen of bellen: 085 – 773 17 08.

Foto’s

Basisschool De Kleine Kapitein (Bakel, NL)

“Wat hebben we genoten van de voorstelling. Humoristisch en heel herkenbaar!”

Een puber die met zijn moeder mee was

”Dit is precies hoe het bij ons thuis gaat. Dat maakte het zo super leuk en grappig!'”

Volkskrant (NL)

“Ik heb ademloos geluisterd en gekeken!”

voetbalclub sc Genemuiden (NL)

“Amusement van de bovenste plank.”