Were Di + MHCBE

15 en 16 november 2021

Alle trainers en coaches van de jeugd van hockeyclubs Were Di en MHCBE gaan de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ beleven!

  • De trainers en coaches van de teams tot 12 jaar op maandag 15 november 2021.
  • De trainers en coaches van de teams van 12 tot 18 jaar op dinsdag 16 november 2021.

(Eventueel mag je van avond wisselen.)


Beide avonden zijn in De Druiventros in Berkel-Enschot. Alle bezoekers moeten een coronatoegangsbewijs hebben, die ze bij binnenkomst via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort laten zien.


Bestel hier meteen jouw vrijkaartje! Maak eerst je keuze wanneer jij komt kijken.

Kijk hieronder voor meer info, de trailer en de foto’s.

MAAK JE KEUZE

Trainers en coaches teams tot 12 jaar:

Trainers en coaches teams van 12 tot 18 jaar:

 

Hoe kun je kinderen in de sport effectief begeleiden? En hoe kunnen we met z’n allen zorgen voor nog meer sportplezier voor de jeugdleden van onze club? Daarover gaat deze humoristische theatervoorstelling.

Want in een positief klimaat bij jullie club kunnen kinderen zich beter ontwikkelen en haken ze minder snel af, zijn er minder incidenten en wordt het voor jou nog leuker om te trainen / te coachen. Zeer actuele en urgente thema’s in de sport!

Deze uitvoeringen zijn voor alle trainers en coaches bij de jeugd van de hockeyclubs Were Di in Tilburg en MHCBE in Berkel-Enschot.

Let op: alle bezoekers moeten een coronatoegangsbewijs hebben, die ze bij binnenkomst via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort laten zien.

N.B. De voorstelling is gebaseerd op ‘Wel winnen, hè!’, die in eerder in Tilburg te zien was.

De ruimte, waar de uitvoering van ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaatsvindt, is die avond een culturele locatie (een locatie waar een theatervoorstelling wordt gespeeld). Er komen geen andere bezoekers dan mensen die vooraf een – overigens gratis – e-ticket hebben besteld.

We hebben ervoor gekozen om alleen bezoekers toe te laten die een coronatoegangsbewijs hebben (je kunt die bij binnenkomst laten zien via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort).

Dat wil zeggen dat iedereen volledig gevaccineerd is, een recente coronatest met een negatieve uitslag heeft of al corona heeft gehad.
Daardoor hoeven de bezoekers niet onderling 1,5 meter afstand te houden.

Verder gelden ook de overige coronaregels voor culturele locaties. Zo krijgen alle bezoekers een vaste zitplaats en wordt de zaal voor slechts twee derde gevuld.

Ook houdt iedereen zich uiteraard aan de basisregels (zoals goed handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog, geen handen schudden).

Een kaartje kost normaal €17,50, maar is dit keer gratis (dankzij de gemeente Tilburg).

Wel vragen we je om je van te voren aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Op beide avonden zijn er twee uitvoeringen van een uur: eentje om 19.00 uur en eentje om 20.30 uur.

De inloop is vanaf een kwartier van te voren.

Deze uitvoering is in De Druiventros in Berkel-Enschot.

Het adres is: Bosscheweg 11.

Maarten probeert een andere aanpak uit: hij doet zijn best om het richting zijn zoon Sander wat positiever te doen. Thuis, rond de school van Sander én bij de sportclub. Want dat wordt daar van de ouders verwacht.

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn! Ook niet als hij de coach is van Sander.

Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

Deze theatervoorstelling is van de makers van o.a. ‘Wel winnen, hè!‘ (waar 100.000 mensen van genoten hebben!) en ‘Pap, doe normaal!‘ (die momenteel gespeeld wordt op scholen): stichting Positief Coachen.

De reacties op de voorstellingen zijn zeer enthousiast. De bezoekers geven gemiddeld een 8, blijkt uit onafhankelijk onderzoek. ‘Zo grappig!’. ‘Heel herkenbaar!’.

De zoon wordt afwisselend gespeeld door talentvolle jeugdige acteurs, met vaak al een ruime ervaring in het theatervak.

Ewald van Kouwen vertolkt de rol van vader en coach. Hij speelt al meer dan tien jaar in de theatervoorstellingen van de stichting Positief Coachen.

Na afloop kun je – voor slechts €5 – het gelijknamige boekje kopen, met de tips uit de voorstelling.

Bovendien krijg je – als je dat wilt – na de uitvoering regelmatig een kort filmpje in de mail. Het verhaal loopt door in een videofeuilleton!

Deze uitvoering wordt georganiseerd door Sportbedrijf Tilburg, in samenwerking met de beide hockeyclubs Were Di en MHCBE.

Als je vragen hebt over deze uitvoering, kun je contact opnemen met de organisatoren bij jullie club of met Mariska van de Water van Sportbedrijf Tilburg:

Foto’s

voetbalclub VV de Meern (Utrecht, NL)

“Wij organiseren bij onze club ieder jaar een uitvoering!”

gemeente Venlo (NL)

Zoveel positieve reacties na afloop! De jeugdige acteur wist de zaal ook volledig in te pakken.

Volkskrant (NL)

“Ik heb ademloos geluisterd en gekeken!”

voetbalclub sc Genemuiden (NL)

“Amusement van de bovenste plank.”