gemeente Nissewaard

zaterdag 2 oktober 2021

De uitvoering van de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ is voor iedereen die actief is bij verenigingen in de gemeente Nissewaard: sportclubs maar ook cultuurclubs etc.

Alle bezoekers moeten een coronatoegangsbewijs hebben, die ze bij binnenkomst via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort laten zien.


BESTEL HIER JE VRIJKAARTJES!

  • Eerst geef je het aantal kaartjes aan en klik je op ‘Registreer’.
  • Vervolgens vul je je naam en mailadres in.
  • Vergeet dan niet om daar naar beneden te scrollen, om de vervolgvragen te beantwoorden.
  • Pas dan kun je opnieuw op ‘Registreer’ klikken om je vrijkaartjes te bestellen!

Hoe kun je bij jouw vereniging werken aan een positief klimaat? Zodat kinderen zich beter kunnen ontwikkelen en ze minder snel afhaken, er minder incidenten zijn en je meer vrijwilligers krijgt?

Daarover gaat deze humoristische theatervoorstelling. Een zeer actueel en urgent thema.

Deze uitvoering is voor iedereen die betrokken is bij verenigingen in de gemeente Nissewaard.

Let op: alle bezoekers moeten een coronatoegangsbewijs hebben, die ze bij binnenkomst via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort laten zien.

Het theater, waar de uitvoering van ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaatsvindt, is een culturele locatie (een locatie waar een theatervoorstelling wordt gespeeld). Er komen geen andere bezoekers dan mensen die vooraf een – overigens gratis – e-ticket hebben besteld.

We hebben ervoor gekozen om alleen bezoekers toe te laten die een coronatoegangsbewijs hebben (je kunt die bij binnenkomst laten zien via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort).

Dat wil zeggen dat iedereen volledig gevaccineerd is, een recente coronatest met een negatieve uitslag heeft of al corona heeft gehad.
Daardoor hoeven de bezoekers niet onderling 1,5 meter afstand te houden.

Verder gelden ook de overige coronaregels voor culturele locaties. Zo krijgen alle bezoekers een vaste zitplaats en wordt de zaal voor slechts twee derde gevuld.

Ook houdt iedereen zich uiteraard aan de basisregels (zoals goed handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog, geen handen schudden).

De toegang is dit keer gratis (dankzij de gemeente Nissewaard).

Wel vragen we je om je van te voren aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. En let op: vol is vol!

De voorstelling is van 15.45 tot 17.00 uur (zonder pauze).

Deze uitvoering is in de kleine zaal van Theater De Stoep in Spijkenisse.

Maarten probeert een andere aanpak uit: hij doet zijn best om het richting zijn zoon Sander wat positiever te doen. Thuis, rond de school van Sander én bij de sportclub. Want dat wordt daar van de ouders verwacht.

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn! Ook niet als hij de coach is van Sander.

Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

Deze theatervoorstelling is van de makers van o.a. ‘Wel winnen, hè!‘ (waar 100.000 mensen van genoten hebben!) en ‘Pap, doe normaal!‘ (die momenteel gespeeld wordt op scholen): stichting Positief Coachen.

De reacties op de voorstellingen zijn zeer enthousiast. De bezoekers geven gemiddeld een 8, blijkt uit onafhankelijk onderzoek. ‘Zo grappig!’. ‘Heel herkenbaar!’.

De zoon wordt afwisselend gespeeld door talentvolle jeugdige acteurs, met vaak al een ruime ervaring in het theatervak.

Ewald van Kouwen vertolkt de rol van vader en coach. Hij speelt al meer dan tien jaar in de theatervoorstellingen van de stichting Positief Coachen.

Na afloop kun je – voor slechts €5 – het gelijknamige boekje kopen, met de tips uit de voorstelling.

Bovendien krijg je – als je dat wilt – na de uitvoering regelmatig een kort filmpje in de mail. Het verhaal loopt door in een videofeuilleton!

(Ook is de uitvoering bij een club de start van een campagne van een jaar om aan een positief klimaat te werken.)

Deze uitvoering wordt georganiseerd door de gemeente Nissewaard.

Als je vragen hebt over deze uitvoering, kun je contact opnemen met Ralf Jonker, verenigingsontwikkelaar, via:

Als je vragen hebt over de voorstellingen van de stichting Positief Coachen, dan kun je het theatergezelschap mailen of bellen: 085 – 773 17 08.

Foto’s

voetbalclub VV de Meern (Utrecht, NL)

“Wij organiseren bij onze club ieder jaar een uitvoering!”

gemeente Venlo (NL)

Zoveel positieve reacties na afloop! De jeugdige acteur wist de zaal ook volledig in te pakken.

Volkskrant (NL)

“Ik heb ademloos geluisterd en gekeken!”

voetbalclub sc Genemuiden (NL)

“Amusement van de bovenste plank.”