Zeewolde

dinsdag 14 september 2021

Deze uitvoering van de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ is voor trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs in Zeewolde.


BESTEL HIER JE VRIJKAARTJES!

  • Eerst geef je het aantal kaartjes aan en klik je op ‘Registreer’.
  • Vervolgens vul je je naam en mailadres in.
  • Vergeet dan niet om daar naar beneden te scrollen, om de vervolgvragen te beantwoorden.
  • Pas dan kun je opnieuw op ‘Registreer’ klikken om je vrijkaartjes te bestellen!

Hoe kun je kinderen in de sport effectief begeleiden? En hoe kunnen we met z’n allen zorgen voor nog meer sportplezier voor de jeugdleden van onze club? Daarover gaat deze humoristische theatervoorstelling.

Want in een positief klimaat bij jullie club kunnen kinderen zich beter ontwikkelen, haken ze minder snel af, zijn er minder incidenten en krijg je meer vrijwilligers. Zeer actuele en urgente thema’s in de sport!

Deze uitvoering is voor trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs in Zeewolde.

N.B. De voorstelling is gebaseerd op ‘Wel winnen, hè!’, die in eerder in onze regio te zien was.

De toegang is dit keer gratis (dankzij de gemeente Zeewolde en het landelijke sportakkoord).

Wel vragen we je om je van te voren aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. En let op: vol is vol!

De inloop is vanaf 19.00 uur. De voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

Deze uitvoering is in theater The Opera House, in The Lux.

Het adres is: Raadhuisplein 19-20, 3891 ER Zeewolde.

Maarten probeert een andere aanpak uit: hij doet zijn best om het richting zijn zoon Sander wat positiever te doen. Thuis, rond de school van Sander én bij de sportclub. Want dat wordt daar van de ouders verwacht.

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn! Ook niet als hij de coach is van Sander.

Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

Deze theatervoorstelling is van de makers van o.a. ‘Wel winnen, hè!‘ (waar 100.000 mensen van genoten hebben!) en ‘Pap, doe normaal!‘ (die momenteel gespeeld wordt op scholen): stichting Positief Coachen.

De reacties op de voorstellingen zijn zeer enthousiast. De bezoekers geven gemiddeld een 8, blijkt uit onafhankelijk onderzoek. ‘Zo grappig!’. ‘Heel herkenbaar!’.

De zoon wordt afwisselend gespeeld door talentvolle jeugdige acteurs, met vaak al een ruime ervaring in het theatervak.

Ewald van Kouwen vertolkt de rol van vader en coach. Hij speelt al meer dan tien jaar in de theatervoorstellingen van de stichting Positief Coachen.

Na afloop kun je – voor slechts €5 – het gelijknamige boekje kopen, met de tips uit de voorstelling.


Als de voorstelling in de toekomst in de kantine van jouw club wordt gespeeld, krijg je bovendien – als je dat wilt – na de uitvoering regelmatig een kort filmpje in de mail. Het verhaal loopt door in een videofeuilleton!

Ook kan een uitvoering bij jullie club de start zijn van een campagne van een jaar om aan een positief klimaat te werken. Leuk en overzichtelijk!

De ruimte, waar de uitvoering van ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaatsvindt, is die avond een culturele locatie (een locatie waar een theatervoorstelling wordt gespeeld). Er komen geen andere bezoekers dan mensen die vooraf een – overigens gratis – e-ticket hebben besteld.

We hebben ervoor gekozen om alleen bezoekers toe te laten die een coronatoegangsbewijs hebben (je kunt die bij binnenkomst laten zien via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort).

Dat wil zeggen dat iedereen volledig gevaccineerd is, een recente coronatest met een negatieve uitslag heeft of al corona heeft gehad.
Daardoor hoeven de bezoekers niet onderling 1,5 meter afstand te houden.

Verder gelden ook de overige coronaregels voor culturele locaties. Zo krijgen alle bezoekers een vaste zitplaats en wordt de zaal voor slechts twee derde gevuld.

Ook houdt iedereen zich uiteraard aan de basisregels (zoals goed handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog, geen handen schudden).

Deze uitvoering wordt georganiseerd door de gemeente Zeewolde, in samenwerking met NOC*NSF.

Als je vragen hebt over deze uitvoering, kun je contact opnemen met Bob Verstralen, beleidsmedwerker sport van de gemeente Zeewolde:

Als je vragen hebt over de voorstellingen van de stichting Positief Coachen, dan kun je het theatergezelschap mailen of bellen: 085 – 773 17 08.

Foto’s

voetbalclub VV de Meern (Utrecht, NL)

“Wij organiseren bij onze club ieder jaar een uitvoering!”

gemeente Venlo (NL)

Zoveel positieve reacties na afloop! De jeugdige acteur wist de zaal ook volledig in te pakken.

Volkskrant (NL)

“Ik heb ademloos geluisterd en gekeken!”

voetbalclub sc Genemuiden (NL)

“Amusement van de bovenste plank.”