• Uit je dak

‘Uit je dak’ is de dolkomische theatershow voor ouders.
Vanaf het seizoen 2025 – 2026 in de theaters te zien.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over deze nieuwe, humoristische voorstelling voor ouders? Meld je dan nu hier aan voor de nieuwsbrief.

3 + 3 = ?

Nieuwe theatervoorstelling

‘Uit je dak’ is de nieuwste theatershow van Positief Coachen voor ouders. Met nieuwe, inspirerende tips over het begeleiden van je kind. In de vorm van een hilarisch avondje uit!

Waar gaat het over?

Positief Coachen deelt haar nieuwste inzichten over hoe je je kind(eren) goed kunt begeleiden. Thuis, rond school en bij de sportclub. Want dat kan in de praktijk best een uitdaging zijn!

Wanneer en waar te zien?

Vanaf september 2025 te zien in theaters in het hele land.

Voor wie is het?

Voor iedereen die kinderen heeft, maar ook leuk én interessant voor iedereen die kinderen begeleidt (zoals sportcoaches, leraren, noem maar op).

Meer info

In ‘Uit je dak’ zien we het echtpaar Lisa en Maarten; de personages die je wellicht kent uit de eerdere theatervoorstellingen van de stichting Positief Coachen.

Later volgt hier mee info, zoals over het verhaal en de cast. Ook kun je hier dan de trailer zien en de speellijst bekijken!

Heb je een vraag?

  • Bel ons

    06 – 122 677 24 (NL)
    0031 6 – 122 677 24 (BE)

Ook op je werk!

  • Wij hebben ook een humoristische theatervoorstelling voor bedrijven en overheden, over werkgeluk! Wil jij ook meer plezier op het werk? Wijs dan jouw werkgever op www.positiefwerkklimaat.nl.

© Stichting Positief Coachen | powered by websiteforyou.nl