• Uit je dak

‘Uit je dak’ is de hilarische komedie voor ouders,
die vanaf het seizoen 2025 – 2026 in de theaters te zien is

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu hier aan voor de nieuwsbrief.

Dan krijg je meteen instructies hoe je met je kinderen het ‘Uit je dak’-spel kunt spelen.
Doe je mee, dan maak je kans op gratis kaartjes voor de theatervoorstelling!

0 + 3 = ?

Doe met je kinderen het spel

 


  • Het is leuk om te doen én je steekt er iets van op

  • Straks herken je misschien wel je eigen gezin op het podium!

  • Je maakt kans op gratis kaartjes voor de hilarische komedie voor ouders


Ouders kunnen met hun kinderen van acht jaar en ouder het ‘Uit je dak’-spel doen (helemaal gratis). Aan de hand van onze heldere instructies ga je aan de slag. Samen bespreek je, op een leuke manier, situaties zoals die zich in jullie gezin voordoen. Je hebt er vast veel plezier van. En je steekt er ongetwijfeld allemaal iets van op!

Maar wat het héél bijzonder maakt: van al die gezinssituaties maken wij scenes voor onze theatervoorstelling ‘Uit je dak’. Want als je wilt, kun je jullie leukste uitkomsten van het spel naar ons opsturen. Dus misschien herken je straks wel je eigen gezin in de hilarische komedie voor ouders, die vanaf het seizoen 2025 – 2026 in de theaters te zien is! (Uiteraard anoniem.)

En doe je mee, dan maak je kans op gratis kaartjes voor die theatervoorstelling.

Begin meteen!

Hoe gaat het in z’n werk? Je meldt je op deze website aan voor de nieuwsbrief. Vervolgens krijg je van ons via de mail de instructies hoe je het spel kunt spelen. (Ook houden we je op de hoogte over de theatervoorstelling!)

Lees vast meer over de toekomstige theatervoorstelling:

Uit je dak
(de hilarische komedie voor ouders)

‘Uit je dak’ is de nieuwste theatershow van Positief Coachen voor ouders. Met nieuwe, inspirerende tips over het begeleiden van je kind. In de vorm van een hilarische komedie. Een heerlijk avondje uit!

Waar gaat het over?

Positief Coachen deelt haar nieuwste inzichten over hoe je je kind(eren) goed kunt begeleiden. Thuis, rond school en bij de sportclub. Want dat kan in de praktijk best een uitdaging zijn!

Wanneer en waar te zien?

Vanaf september 2025 te zien in theaters in het hele land.

Voor wie is het?

Voor iedereen die kinderen heeft, maar ook leuk én interessant voor iedereen die kinderen begeleidt (zoals sportcoaches, leraren, noem maar op).

Het verhaal

In ‘Uit je dak’ zien we een chaotische dag uit het leven van zoonlief Sander. Hij voert zijn plannetje uit om zijn ouders, die gaan scheiden, weer bij elkaar te brengen. Maar onhandig genoeg doet hij dat juist op de dag dat hij bij zijn sportclub de kampioenswedstrijd heeft én moet leren voor een allesbepalende toets op school.

En ineens is juist op dat moment iederéén in huis! Niet alleen Sander’s beide ouders. Maar ook de vermeende minnaar van zijn vader, vervolgens ook diens echtgenote (die verhaal komt halen!) en tot overmaat van ramp hun dochter (waarmee Sander nota bene verkering heeft).

Het levert hilarische taferelen op. Want Sander moet zien te voorkomen dat zij elkaar tegenkomen (dan zal zijn plannetje om zijn ouders te herenigen zeker in het water vallen!). En dat blijkt nou niet bepaald eenvoudig…

De cast en de speellijst

Later volgt hier mee info, zoals over de cast. Ook kun je hier dan de trailer zien en de speellijst bekijken!

Heb je een vraag?

  • Bel ons

    06 – 122 677 24 (NL)
    0031 6 – 122 677 24 (BE)

Ook op je werk!

  • Wij hebben ook een humoristische theatervoorstelling voor bedrijven en overheden, over werkgeluk! Wil jij ook meer plezier op het werk? Wijs dan jouw werkgever op www.positiefwerkklimaat.nl.

© Stichting Positief Coachen | powered by websiteforyou.nl