• Wat is dit nou??!!!

    Theatervoorstelling voor scholen / ouders

Nu te boeken!

Hoe kun je, als het even spannend is, toch positief blijven richting kinderen? Wetende dat het dan beter gaat!

Daarover gaat de solovoorstelling van Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen: ‘Wat is dit nou??!!!’. Voor ouders en/of leraren.

Te boeken door scholen, bijvoorbeeld als afsluiting van een studiedag van de leerkrachten / docenten of als bijzondere invulling van een ouderavond. Maar bijvoorbeeld ook voor congressen in het onderwijs, maar ook events van Centra voor Jeugd en Gezin, e.d.

In het theater. Of bijvoorbeeld gewoon op school. Indien gewenst kan Ewald dan toneelspots, geluidsversterking, zwarte theaterdoeken en een technicus meenemen voor een theatraal sfeertje. Dat maakt het extra bijzonder.

Vraag nu een offerte aan!

De acteur

De theatervoorstellingen van Ewald van Kouwen zijn met veel energie en leuke anekdotes.

Hij staat immers al vijftien jaar in het theater, met zijn succesvolle voorstellingen voor ouders, scholen, sportclubs (zie foto) en bedrijven. Zoals ‘Wel winnen, hè!’, waar 100.000 mensen op af kwamen.

Ewald is al die tijd de aanvoerder van Positief Coachen. Een beweging om in Nederland en Vlaanderen te werken aan een positief klimaat voor kinderen.

(Daarvoor was hij tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie als gezicht van de Consumentenbond.)

Het thema

Het gebeurt ons allemaal. Onbewust en onbedoeld. Als het even spannend wordt, hebben we de neiging om vooral te kijken naar wat er niet goed gaat. Ook hameren we dan voortdurend op resultaten.

Maar uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek blijkt dat juist dan plezier en zelfvertrouwen cruciaal zijn. Wij schieten onszelf dus in de voet!

Dat weten we eigenlijk ook wel. Maar hoe kun je in de praktijk positief blijven richting kinderen, ook als het inderdaad even spannend is of je vermoeid of geïrriteerd bent. Daarover gaat deze voorstelling!

Neem contact op!

Op de hoogte blijven?

Theater met impact

  • Stichting Positief Coachen is een theatergezelschap dat al meer dan vijftien jaar humoristische voorstellingen geeft in de sport, in het onderwijs en in het bedrijfsleven, als krachtige aanzet voor een positief klimaat