• Wat is dit nou??!!!

    Theatrale lezing voor ouders

Nu te boeken!

Hoe kun je als vader of moeder, als het even spannend is, toch positief blijven richting je kinderen? Wetende dat het dan beter gaat!

Daarover gaat de theatrale lezing van Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen: ‘Wat is dit dan??!!!’.

Leuk en interessant voor ouders van kinderen van alle leeftijden.

Een lezing voor op scholen. Of in locaties zoals wijkgebouwen, culturele centra, theaters, e.d.

Bijzondere ouderavond

Te boeken door scholen. Bijvoorbeeld als bijzondere invulling van een ouderavond.

En voor avonden voor ouders van bijvoorbeeld Centra voor Jeugd en Gezin e.d.

De spreker

De lezingen van Ewald van Kouwen zijn met veel energie en leuke anekdotes.

Hij staat immers al vijftien jaar in het theater, met zijn succesvolle voorstellingen voor ouders, scholen, sportclubs (zie foto), bedrijven en overheden. Zoals ‘Wel winnen, hè!’, waar 100.000 mensen op af kwamen.

Ook geef hij al vijftien jaar lezingen in het hele land.

Ewald is al die tijd de aanvoerder van Positief Coachen. Een beweging om in Nederland en Vlaanderen te werken aan een positief klimaat voor kinderen.

Het thema

Het gebeurt ons allemaal. Onbewust en onbedoeld. Als het even spannend wordt, hebben we de neiging om vooral te kijken naar wat er niet goed gaat. Ook hameren we dan voortdurend op resultaten.

Maar uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek blijkt dat juist dan plezier en zelfvertrouwen cruciaal zijn. Wij schieten onszelf dus in de voet!

Dat weten we eigenlijk ook wel. Maar hoe kun je in de praktijk positief blijven richting je kinderen, ook als het inderdaad even spannend is of je vermoeid of geïrriteerd bent. Daarover gaat deze lezing!

Neem contact op!

Op de hoogte blijven?

Theater met impact

  • Stichting Positief Coachen is een theatergezelschap dat al meer dan vijftien jaar humoristische voorstellingen geeft in de sport, in het onderwijs en in het bedrijfsleven, als krachtige aanzet voor een positief klimaat

© Stichting Positief Coachen | powered by websiteforyou.nl