• HEB IK EVEN GELUK!

  Theatervoorstelling voor bedrijven en overheden

Nu te boeken!

Hoe kunnen jullie bij jullie organisatie – juist als het spannend is – met z’n allen werken aan meer plezier op het werk? Wetende dat het dan nog beter gaat!

Daarover gaat de solovoorstelling van Ewald van Kouwen, aanvoerder van Positief Coachen: ‘Heb ik even geluk!’.

Zeer actueel in deze tijden, waarin steeds meer organisaties onder spanning komen te staan.

Maar het is ook gewoon een heel leuk event, voor al jullie medewerkers en managers (en wellicht hun partners of de relaties van jullie organisatie).

In een theater of gewoon in jullie pand (dan bouwen we jullie locatie om tot een theatertje!).

Vraag nu een offerte aan!

Boekje

Na afloop van de voorstelling is het gelijknamige boekje te verkrijgen. Met een samenvatting van het verhaal en de tips uit de voorstelling. Om rustig terug te lezen.

Videofeuilleton

Na de voorstelling krijgen de bezoekers, als zij dat willen, regelmatig een kort filmpje in de mail of op hun intranet. Zodat ze er steeds weer aan herinnerd worden!

Het thema

Met de theatervoorstelling over werkgeluk ‘Heb ik even geluk!’ gaan jullie op weg naar een positief werkklimaat (waarin mensen meer plezier en zelfvertrouwen krijgen) en dus naar:

 • betere prestaties,
 • minder incidenten,
 • hogere medewerkertevredenheid (en dus minder afhakers!),
 • meer aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers.

Die effecten van een positief klimaat zijn aangetoond in jarenlang wetenschappelijk onderzoek, dat aan het verhaal ten grondslag ligt.

Het onderscheidende

 •  Zeer actueel en urgent thema, en heel relevante én vooral herkenbare situaties.
 • Het toneelspel zorgt dat mensen het ‘in hun buik voelen in plaats van alleen in hun hoofd begrijpen’.
 • In het theater is een wel hele bijzondere belevenis. (En anders zorgen we met onze toneelspots e.d. in jullie pand voor een echte theatersfeer!)
 • De acteur is tevens de inhoudsdeskundige en kan na afloop met het publiek in gesprek.
 • De voorstellingen van de stichting Positief Coachen zijn al vijftien jaar bewezen succesvol.

De acteur

Ewald van Kouwen geeft al vijftien jaar lezingen voor gerenommeerde organisaties, zoals Rabobank, KPN, Belastingdienst, Océ́, Ministerie van Defensie en Start People.

Ook staat hij al vijftien jaar in het theater met zijn succesvolle voorstellingen voor o.a. ouders, sportclubs (zie foto) en scholen. Zoals ‘Wel winnen, hè!’, waar 100.000 mensen op af kwamen. En nu dus met de theatervoorstelling over werkgeluk!

(Daarvoor was hij tien jaar lang zo’n beetje iedere dag op televisie als gezicht van de Consumentenbond.)

Het verhaal

In ‘Heb ik even geluk!’ blikt het personage Maarten terug op hoe bij de organisatie, waar hij in dienst is, een jaar lang gewerkt is aan meer plezier op het werk. Want werkgeluk is tegenwoordig echt een ding. Zeker in deze spannende tijden.

Ineens was Maarten de projectleider! Maar dat bleek nog niet zo eenvoudig. De directeur had het besloten, maar het moest wel op zijn manier. De manager, van de afdeling waar Maarten werkt, dacht zelf dat ze een goede leidinggevende was maar trapte in alle valkuilen. En de directe collega van Maarten liep maar te klagen…

Tot overmaat van ramp raakte hij in die periode ook nog verstrikt in een affaire met de pr-dame!

Foto’s

Neem contact op!

Op de hoogte blijven?

Theater met impact

 • Stichting Positief Coachen is een theatergezelschap dat al meer dan vijftien jaar humoristische voorstellingen geeft in de sport, in het onderwijs en in het bedrijfsleven, als krachtige aanzet voor een positief klimaat

© Stichting Positief Coachen | powered by websiteforyou.nl